نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

بشنوید از تغییرات اعمال شده در طرح زوج و فرد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از تغییر طرح زوج و فرد در سال ۹۸ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 January 26
کد خبر: ۳۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار محمد رضا مهماندار رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهرن بزرگ در خصوص اجرای طرح ترافیک اظهار کرد: به طور طبیعی طرح زوج یا فرد نسبت به ابتدای شروع آن که به سال ۸۴ باز می‌گردد، اثربخشی آن کاهش یافته است.

وی افزود: سال ۸۴، تعداد ۲ میلیون خودرو در سطح شهر تهران در حال تردد بودند و همه روزه یک میلیون «معادل ۵۰ درصد» آن اجازه ورود به محدوده را داشتند.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: در حال حاضر اگر صرفا پلاک خودرو‌های شهر تهران را در نظر بگیریم، حدود ۴ میلیون پلاک تهران در سامانه شماره گذاری ثبت شده است؛ که طبعاً ما شاهد افزایش نسبی حجم ترافیک و آلودگی ناشی از آن هستیم.

سردار مهماندار گفت: در شرایط فعلی، راه برون رفت از مسئله آلودگی هوا و کاهش حجم ترافیک محدوده زوج یا فرد، تغییر در مدیریت این محدوده است و در این شرایط اگر بخواهیم به مردم فشار اقتصادی نیاوریم و طرح‌های غیر عوارضی و غیر پولی ورود به این محدوده را دنبال کنیم، به نظر می‌رسد تقسیم بندی پلاک‌های خودرو‌ها به ۳ دسته به نحوی که از ۶ روز هفته هرکدام از این دسته‌ها قادر به استفاده و تردد در دو روز هفته باشند، راهکار مناسب تری برای کاهش ترافیک و آلودگی هوا باشد.

وی در پایان بیان کرد: طرح پیشنهادی در مقایسه با طرح موجود علی رغم اینکه حجم ورودی را از ۵۰ درصد به ۳۳ درصد کاهش می‌دهد؛ در تعداد روز‌های مجاز برای تردد تفاوت چندانی ندارد چرا که عملاً در حال حاضر با توجه به اینکه در روز پنج شنبه طرح اعمال نمی‌شود و دارندگان پلاک‌های فرد، ۲ روز در هفته مجاز به تردد در محدوده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار